dijous, 29 de maig de 2014

Què ens portarà de nou el 2014?


En el seu article digital "Tecnologia, tendències per a 2014", publicat a +digitalElPeriódico, la periodista Pilar Eneriz fa un repàs de les tendències tecnològiques que els analistes del sector apunten per l'any 2014.

Per una part, destaca el desenvolupament i creació d’innovacions singulars en telefonia mòbil:
  • nous materials per a les pantalles (probablement flexibles).
  • millora dels serveis en mobilitat (més connectivitat, rapidesa i més possibilitats d’emmagatzematge en el núvol).
  • aparició de revolucionàries aplicacions mòbils que faran que, a poc a poc, ens introduim en una nova fase de l'ús del mòbil que abarcarà tots els aspectes de la vida professional, social i personal.
Per una altra part destaca el dels continguts, amb el progressiu desenvolupament del 4K tant pel que fa als aparells reproductors com continguts. Assistirem a la creació d’un important volum de contingut en aquesta resolució, que previsiblement farà créixer la demanda de televisions, amb models intel·ligents de pantalla corba.

Respecte a l’emmagatzematge en el núvol, la previsió és que creixerà molt i que la competència serà cada vegada més gran.

S'augura també un renaixement de la denominada tecnologia per portar (wearable): polseres esportives que es connecten a internet, samarretes amb Bluetooth, peces de vestir i accessoris capaços de connectar-se amb altres dispositius i transmetre dades (com les famoses però encara no comercialitzades ulleres Google Glass).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada